' ' ' ' ' La lionesa: TATIN 2 ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

TATIN 2



Tatin sobre cassoleta de sablée Breton i un esponjat de nata

 
Tatin
Motlles de silicona Ø160 1 ut
Pomes tallades a 1/8 5 ut
Sucre 250 g
Mantega 70 g
Gelatina hidratada 20 g




Esponjat de nata
Nata 150 g
Sucre 60 g
Nata semi muntada 150 g
Galatina hidratada 2 g




Sabée Bretron
Farina 395 g
Farina ametlla 110 g
Sal 2,7 g
Mantega a daus de nevera 230 g
Sucre llustres 120 g
Ous ± 55 g

1 comentari:

  1. Hola Narcís. Estic bé. Ja m'agradaria a dedicar-me a fer pastissos a dojo!.Record a la Núria!

    ResponElimina