Tatin sobre cassoleta de sablée Breton i un esponjat de nata
| Tatin | |
| Motlles de silicona Ø160 | 1 ut |
| Pomes tallades a 1/8 | 5 ut |
| Sucre | 250 g |
| Mantega | 70 g |
| Gelatina hidratada | 20 g |
| Esponjat de nata | |
| Nata | 150 g |
| Sucre | 60 g |
| Nata semi muntada | 150 g |
| Galatina hidratada | 2 g |
| Sabée Bretron | |
| Farina | 395 g |
| Farina ametlla | 110 g |
| Sal | 2,7 g |
| Mantega a daus de nevera | 230 g |
| Sucre llustres | 120 g |
| Ous ± | 55 g |





Hola Narcís. Estic bé. Ja m'agradaria a dedicar-me a fer pastissos a dojo!.Record a la Núria!
ResponElimina