' ' ' ' ' La lionesa: BESCUIT GLACÉ ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

BESCUIT GLACÉ








Beésscuit Genova


ous
250 g.
4 o 4,5
sucre
120 g.

Farina
100 g.

Farina ametlla
20 g.

Culleradeta de Vainilla
1 ut

pessic de sal
1 ut


Motlle Ø 22
Abocar al motlle i posar-hi una mica d’ametlla per sobre
Cocció 20 a 25 minuts forn reposat a 180ºC



Bescuit bomba


Rovells d’ou
4 ut
Sucre
100 g.
Aigua
33 g.
Vainilla
S/C

Muntar els rovells amb el sucre a punt de bola 120ºC. Com si féssim merengue
Deixar refredar

Bescuit Glacé

Nata semi muntada
600 g.
Afegir la nata al bescuit bomba

Omplir el bescuit genovès i congelar





2 comentaris: