' ' ' ' ' La lionesa: Més figures de xocolata per a la Mona de Pasqua ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Més figures de xocolata per a la Mona de Pasqua


Una vegada acabats els tallers de la Mona de Pasqua, ja he començat a treballar amb més ous i figures . La família i els amics m’han fet encàrrecs i a més d’algunes casetes semblants a les que vaig fer al taller, aquest cap de setmana he treballat i experimentat també amb ous (que us ensenyaré més endavant). M'espera molta feina perquè encara tinc que fer el disseny de la Mona per casa aquest any.

Avui he preparat aquests senzills pollets, que encara no sé per qui seran. El procediment és el mateix que vaig fer en el taller i els ous que podeu veure aquí.

Us convido a veure la Mona que vaig fer totalment artesanal i sense cap motlle a l'any 1977, és l'església Sant Climent de Taüll premeu aquí 
Vaig fer servir uns 25 quilos de cobertura de xocola

Bona setmana Santa


7 comentaris:

  1. ostres Narcis em penso que m'apuntare a aquest cursos que fas de braç de gitano, per que sembla que tens moltes coses que ensenyar-mos.
    una abraçada.

    ResponElimina
  2. quins pollets més bonics! treballar la xocolata sempre m'ha semblat molt difícil. He vist la supermona de Sant Climent, és espectacular!!!!

    ResponElimina
  3. Narcís la mona de Sant Climent de Taüll és impressionant! Jo ara em barallo amb un tren de xocolata... no sé pas si en sortirà res de bo, jajaja!!!
    petonets

    ResponElimina
  4. Quina passada la reproducció de Sant Climent, amb la boca oberta m'has deixat! Enhorabona!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. quins aneguets més macos Narcís!!!! ets un artista. petonets

    ResponElimina
  6. Mare meva!! Narcís quins aneguets!!!!!!! M'he quedat impressionada amb Sant Climent. Ets molt més que un artista!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Narcís, aquest pollets t'han quedat perfectes.
    Felicitats!!!

    ResponElimina