' ' ' ' ' La lionesa: Bombons frescos de castanyes ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Bombons frescos de castanyes




Aquests dies  amb els panellets, els moniatos i les castanyes, a casa no s'ha parat.
Hem fet panellets, diferents elaboracions amb moniatos i ahir, castanyes. La Núria va fer uns pastissets i he aprofitat la seva iniciativa i n’hi he agafat un per a fer-ne bombons.
Aquests bombons, són de caducitat ràpida degut a la quantitat d'aigua que porta a  l'interior, per tant, millor si es mengen un dia per l'altre.  Si es deixen dies a la nevera es tornen d’un color pàl·lid, excepte si la nevera està a una temperatura de 14ºC llavors poden durar fins un mes sense perdre el color.

Ingredients
Pastissets de castanyes de la Núria
Cobertura de xocolata negra 71%

Elaboració

Agafeu els pastissets de castanyes i talleu-los a daus petits. Tenen que estar a la temperatura ambient.
Foneu al bany maria uns 500g de cobertura de xocolata negra 71%  a 45-50ºC 





Temprareu la cobertura segons us indico aquí (la cobertura que he fet servir avui, l’he fet refredar a 27-28  i augmentar a 30-31).






 
Un cop tingueu la cobertura temperada, passeu a banyar i deixeu els bombons a sobre paper de forn, fins que s'assequin.














Ja teniu uns bombons per acompanyar els panellets.      

Bona cuina

15 comentaris:

  1. Inmillorables, no pateixis per la perdua de color, no duraran gaire... Petons

    ResponElimina
  2. oooh ja la pots felicitar de la meva part,quina cosa mes bonaaaaa,petons

    ResponElimina
  3. Buf, impressionants! Visca el treball en equip!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Deliciosos...jo a aquestes hores ja no puc més! Estaven deliciosos els panellets amb la teva recepta. Un èxit rotund! I això que estava dels nervis per la responsabilitat que suposava...Gràcies.

    ResponElimina
  5. Han de ser una delícia!!T'han quedat espectaculars!!!

    ResponElimina
  6. Quina cosa més exquisida!! Aquets bombons t'han quedat genials!!!

    ResponElimina
  7. ets un crack Narcís!!! sens dubte ets el millor xocolater de la blocosfera!!!!! ;P

    ResponElimina
  8. esto es una pequeña delicatesen muy buena,me ha gustado Narcis,bueno como todo lo que haces
    bona cuina

    ResponElimina
  9. Em penso que si hagués estat allà no hagués gens de cas als panellets. Aquests bombons son per mossegar la pantalla!

    ResponElimina
  10. això sí que es combinar-se!! je, je

    ResponElimina
  11. Quin bon equip que feu. Els de la Núria m'han encantat i ara els teus.

    ResponElimina
  12. Fantàstics! tranquil que a casa no hi hauria temps que es fessin malbé.

    ResponElimina
  13. Aquests bombons de castanya han d’estar deliciosos
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Mmmm! Quina bona pinta! A casa segur que no durarien més d'un dia. Així que cap problema per a la conservació! Jeje!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina