Aquests dies amb els
panellets, els moniatos i les castanyes, a casa no s'ha parat.
Hem fet panellets, diferents elaboracions amb moniatos i
ahir, castanyes. La Núria va fer uns pastissets i he aprofitat la seva
iniciativa i n’hi he agafat un per a fer-ne bombons.
Aquests bombons, són de caducitat ràpida degut a la
quantitat d'aigua que porta a
l'interior, per tant, millor si es mengen un dia per l'altre. Si es deixen dies a la nevera es tornen d’un
color pàl·lid, excepte si la nevera està a una temperatura de 14ºC llavors
poden durar fins un mes sense perdre el color.
Ingredients
Pastissets de castanyes de la Núria
Cobertura de xocolata negra 71%
Elaboració
Agafeu els pastissets de castanyes i talleu-los a daus
petits. Tenen que estar a la temperatura ambient.
Foneu al bany maria uns 500g de cobertura de xocolata negra
71% a 45-50ºC
Temprareu la cobertura segons us indico aquí (la cobertura
que he fet servir avui, l’he fet refredar a 27-28 i augmentar a 30-31).
Un cop tingueu la
cobertura temperada, passeu a banyar i deixeu els bombons a sobre paper de
forn, fins que s'assequin.
Ja teniu uns bombons per acompanyar els panellets.
Bona cuina
Inmillorables, no pateixis per la perdua de color, no duraran gaire... Petons
ResponEliminaoooh ja la pots felicitar de la meva part,quina cosa mes bonaaaaa,petons
ResponEliminaBuf, impressionants! Visca el treball en equip!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Deliciosos...jo a aquestes hores ja no puc més! Estaven deliciosos els panellets amb la teva recepta. Un èxit rotund! I això que estava dels nervis per la responsabilitat que suposava...Gràcies.
ResponEliminauna delicia,bona setmana Narcìs.
ResponEliminaHan de ser una delícia!!T'han quedat espectaculars!!!
ResponEliminaQuina cosa més exquisida!! Aquets bombons t'han quedat genials!!!
ResponEliminaets un crack Narcís!!! sens dubte ets el millor xocolater de la blocosfera!!!!! ;P
ResponEliminaesto es una pequeña delicatesen muy buena,me ha gustado Narcis,bueno como todo lo que haces
ResponEliminabona cuina
Em penso que si hagués estat allà no hagués gens de cas als panellets. Aquests bombons son per mossegar la pantalla!
ResponEliminaaixò sí que es combinar-se!! je, je
ResponEliminaQuin bon equip que feu. Els de la Núria m'han encantat i ara els teus.
ResponEliminaFantàstics! tranquil que a casa no hi hauria temps que es fessin malbé.
ResponEliminaAquests bombons de castanya han d’estar deliciosos
ResponEliminaUna abraçada
Mmmm! Quina bona pinta! A casa segur que no durarien més d'un dia. Així que cap problema per a la conservació! Jeje!
ResponEliminaPetons!
Anna