' ' ' ' ' La lionesa: Boles de coco banyades amb xocolata ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Boles de coco banyades amb xocolata


Demà toca trobada familiar per celebrar un parell d’aniversaris. A més del corresponent pastís, que segurament serà de nata i trufa (que és el que més els  agrada), també hi haurà una dolça sorpresa: boles de coco banyades amb xocolata.

Ingredients:
200 gr de coco sec
300 gr de sucre
50 gr de glucosa
125 cc d’aigua

En un bol al foc, poseu el sucre i l’agua fins que agafi punt de bola forta 129-130ºC.
Una  vegada tingueu el sucre a punt de bola, hi afegiu el coco i la glucosa. Tot ben barrejat i ho deixeu refredar una mica, llavors ho aboqueu a sobre el mabre, li feu un parell de voltes per i en feu una  bola grossa. 




Tot  seguit,  feu-ne boles de la mida d’una cullera de postres (per fer una mesura igual). Ho reserveu a temperatura ambient.




Tempereu la cobertura com sempre.
El meu sistema és el següent:
Foneu al bany Maria la xocolata en un bol (45ºC), refredeu sobre el marbre fins a 27ºC, recolliu la xocolata i augmenteu a 30ºC. D’aquesta manera ens sortirà una cobertura ben temperada.

Banyeu  les boles de coco amb la cobertura 







i les poseu sobre una reixa per escorre, 








quan la xocolata estigui seca poseu les boles en motlles de magdalenes petits. 

Ja teniu unes boles de coco amb xocolata


Bon profit!!

15 comentaris:

  1. que bones ,però de tu no em sorprèn, tens unes mans, en quant pugui les faig,molts petonssssssss

    ResponElimina
  2. Déu n´hi do...ara tinc entre mans un entrepà de gall d´indi sense greix ni sal, vaja un desgraciat i veig aquestes boletes tan resultones que em diuen: "mossega´m"...aiss!!

    ResponElimina
  3. Quines boletes més maques, perfectes i... boníssimes!! La teva família i amics ha d'estar d'allò més contents de tenir-te a prop! jeje
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Què perfectes t'han quedat! M'encanta la combinació de xoco i coco. La família deuen aplaudir quan treus les postres!!Petons,

    ResponElimina
  5. Hola Agnès
    Gràcies, espero veure-ho aviat
    Bona cuina

    Hola Cristina
    El teu entrepà encara que no porti no greix ni sal, també fa bona cara
    Bona cuina

    Hola Sandra
    Dons la meva família desprès de tens anys de no voler-ho fer, ara estan encantats.
    Bona cuina

    Hola Eri
    També m’encanta aquesta combinació
    Bona cuina

    ResponElimina
  6. Hola Narcís, guapo tu

    altre vegada m´arribes al cor,...quina delícia, dissabte proper si no passa res, les penso fer,..ja t´explicarè el resultat,
    mentre mil petonets de xocolate, Susanna

    ResponElimina
  7. Narcís, m'encanten aquestes boletes de coco!! M'apunto la recepta. Una abraçada, Paula

    ResponElimina
  8. Hola Susanna
    M’alegro que t’agradi, ja explicaràs con han anat les teves
    Bona cuina

    Hola Paula
    Estic content del resultat final d’aquestes boles de coco
    Bona cuina

    ResponElimina
  9. Hola!!M'han encantat! El coco i la xocolata és un parella boníssima!!Moltes gràcies!!
    Emma

    ResponElimina
  10. Avui les teves fans que els han tastat m'han dit que volen repetir!!!!

    ResponElimina
  11. les teves fans del llull22 de febrer del 2011, a les 13:39

    les teves boletes de coco han triomfat entre les companyes de la Marta ... moltes gràcies Narcís!!!

    ResponElimina
  12. Narcís, m'anoto la teva recepta perquè veig que no porta llet condensada com la majoria de les que he vist fins ara (i pel meu gust queden massa dolces)! Segur que són brutals!

    ResponElimina
  13. Hola Narcís
    acabo de entrar por primera vez en tu blog porque me lo ha dicho la Cristina y la Eri que he coincidido con ellas en un taller de cuina en BonPreu y cuando he llegado a casa me he conectado par ver tu blog.Me gusta y intentare seguirte porque la pastisseria me encanta y veo que tu la bordas.
    Bon cap de setmana
    Miquel

    ResponElimina
  14. Hola!

    NO coneixia el teu bloc, i ja et comento que em quedo per aquí, m'encanten les receptes molt grafiques, clares i ben explicades, la dls bombons farcits m'ha encnatat, i aquesta no es queda enrere.

    Estaré per aqui a veure que mes ens regales, bé, millor dit quan acabi el trasllat que em camvio de casa :P

    Salut!
    Núria.

    ResponElimina
  15. Recordo que la meva àvia pel meu sant em comprava unes boletes de coco i xocolata a una pastisseria dela Costa Brava... res a envejar a aquestes! queda apuntada la recepta!

    ResponElimina