Demà toca trobada familiar per celebrar un parell d’aniversaris. A més del corresponent pastís, que segurament serà de nata i trufa (que és el que més els agrada), també hi haurà una dolça sorpresa: boles de coco banyades amb xocolata.
Ingredients:
200 gr de coco sec
300 gr de sucre
50 gr de glucosa
125 cc d’aigua
300 gr de sucre
50 gr de glucosa
125 cc d’aigua
En un bol al foc, poseu el sucre i l’agua fins que agafi punt de bola forta 129-130ºC.
Una vegada tingueu el sucre a punt de bola, hi afegiu el coco i la glucosa. Tot ben barrejat i ho deixeu refredar una mica, llavors ho aboqueu a sobre el mabre, li feu un parell de voltes per i en feu una bola grossa.
Tot seguit, feu-ne boles de la mida d’una cullera de postres (per fer una mesura igual). Ho reserveu a temperatura ambient.
Tempereu la cobertura com sempre.
El meu sistema és el següent:
Foneu al bany Maria la xocolata en un bol (45ºC), refredeu sobre el marbre fins a 27ºC, recolliu la xocolata i augmenteu a 30ºC. D’aquesta manera ens sortirà una cobertura ben temperada.
El meu sistema és el següent:
Foneu al bany Maria la xocolata en un bol (45ºC), refredeu sobre el marbre fins a 27ºC, recolliu la xocolata i augmenteu a 30ºC. D’aquesta manera ens sortirà una cobertura ben temperada.
Banyeu les boles de coco amb la cobertura
i les poseu sobre una reixa per escorre,
quan la xocolata estigui seca poseu les boles en motlles de magdalenes petits.
Ja teniu unes boles de coco amb xocolata
Bon profit!!
que bones ,però de tu no em sorprèn, tens unes mans, en quant pugui les faig,molts petonssssssss
ResponEliminaDéu n´hi do...ara tinc entre mans un entrepà de gall d´indi sense greix ni sal, vaja un desgraciat i veig aquestes boletes tan resultones que em diuen: "mossega´m"...aiss!!
ResponEliminaQuines boletes més maques, perfectes i... boníssimes!! La teva família i amics ha d'estar d'allò més contents de tenir-te a prop! jeje
ResponEliminaPetons
Sandra
Què perfectes t'han quedat! M'encanta la combinació de xoco i coco. La família deuen aplaudir quan treus les postres!!Petons,
ResponEliminaHola Agnès
ResponEliminaGràcies, espero veure-ho aviat
Bona cuina
Hola Cristina
El teu entrepà encara que no porti no greix ni sal, també fa bona cara
Bona cuina
Hola Sandra
Dons la meva família desprès de tens anys de no voler-ho fer, ara estan encantats.
Bona cuina
Hola Eri
També m’encanta aquesta combinació
Bona cuina
Hola Narcís, guapo tu
ResponEliminaaltre vegada m´arribes al cor,...quina delícia, dissabte proper si no passa res, les penso fer,..ja t´explicarè el resultat,
mentre mil petonets de xocolate, Susanna
Narcís, m'encanten aquestes boletes de coco!! M'apunto la recepta. Una abraçada, Paula
ResponEliminaHola Susanna
ResponEliminaM’alegro que t’agradi, ja explicaràs con han anat les teves
Bona cuina
Hola Paula
Estic content del resultat final d’aquestes boles de coco
Bona cuina
Hola!!M'han encantat! El coco i la xocolata és un parella boníssima!!Moltes gràcies!!
ResponEliminaEmma
Avui les teves fans que els han tastat m'han dit que volen repetir!!!!
ResponEliminales teves boletes de coco han triomfat entre les companyes de la Marta ... moltes gràcies Narcís!!!
ResponEliminaNarcís, m'anoto la teva recepta perquè veig que no porta llet condensada com la majoria de les que he vist fins ara (i pel meu gust queden massa dolces)! Segur que són brutals!
ResponEliminaHola Narcís
ResponEliminaacabo de entrar por primera vez en tu blog porque me lo ha dicho la Cristina y la Eri que he coincidido con ellas en un taller de cuina en BonPreu y cuando he llegado a casa me he conectado par ver tu blog.Me gusta y intentare seguirte porque la pastisseria me encanta y veo que tu la bordas.
Bon cap de setmana
Miquel
Hola!
ResponEliminaNO coneixia el teu bloc, i ja et comento que em quedo per aquí, m'encanten les receptes molt grafiques, clares i ben explicades, la dls bombons farcits m'ha encnatat, i aquesta no es queda enrere.
Estaré per aqui a veure que mes ens regales, bé, millor dit quan acabi el trasllat que em camvio de casa :P
Salut!
Núria.
Recordo que la meva àvia pel meu sant em comprava unes boletes de coco i xocolata a una pastisseria dela Costa Brava... res a envejar a aquestes! queda apuntada la recepta!
ResponElimina