Ja feia molt de temps que duia aquesta elaboració al cap, no sabia si fer-la de forma individual o com a pastís. Avui com podeu veure m’he acabat de decidir. L’he acompanyat amb préssec natural que li ha donat una frescor immillorable.
Aquest deliciós mousse ha servit per acompanyar un magnífic dinar familiar i la celebració del meu aniversari.
Ingredients
500 g de cobertura de xocolata 50 %
200 cc de nata 30%
200 g de merengue Italià (fred)
400 g de nata 30 % semi a mig muntar
Una planxa de bescuit.
Préssec de vinya
200 cc de nata 30%
200 g de merengue Italià (fred)
400 g de nata 30 % semi a mig muntar
Una planxa de bescuit.
Préssec de vinya
Elaboració planxa bescuit
3 rovells d’ou
50 g de sucre
40 cc aigua tèbia
90 g de farina
1/2 sobre de llevat
3 clares
40 g de sucre
elaboració.
50 g de sucre
40 cc aigua tèbia
90 g de farina
1/2 sobre de llevat
3 clares
40 g de sucre
elaboració.
Elaboració mousse
Foneu al bany maria els 500 g de cobertura a una temperatura de 40º a 45º C
Poseu al foc els 200 cc de nata fins arribar a 40º C, tot seguit incorporeu aquesta nata a la cobertura que ja teniu fosa. A aquesta mescla incorporeu-hi el merengue Italià fred fen-t’ho amb moviments envolvents, del mig cap enfora i llavors la nata a mig muntar
Elaboració merengue Italià
Muntatge del pastís
Material
Material
Per la base cercles de 9 cm de planxa de bescuit
Poseu la cinta dins el motlle i llavors els cercles de planxa de bescuit.
Talleu a daus petits el préssec de vinya.Ompliu els laterals del motlle amb una mica de mousse de xocolata i llavors poseu els trossos de préssec con a farciment.
Tapeu amb mousse i decoreu al gust.
Deixar a la nevera unes 3 hores abans de servir.
Bon profit!
Narcis tu sempre al mateix nivell, no deixes de sorpendre al presonal,jeje
ResponEliminala cuina de tots natros
moltíssimes felicitats!!!! amb unes postres com aquestes dona gust fer anys! jijijiji. Petonets
ResponEliminaEspectacular!!! es impresionante!!!
ResponEliminaFelicitats per l'aniversari i per aquest super pastís!!!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
wow...quina reentre!!!
ResponEliminaUna mousse com aquesta és una manera espectacular per celebrar un aniversari, felicitats per les dues coses!
ResponEliminaQuina bona pinta!!!
ResponEliminaNarcís, holaaaa!!! Quan de temps, no? A tu ja t´ha passat la síndrome post-vacacional i la mandritis no? perquè veig que amb aquesta mousse de xocolata i préssec has entrat de ple a la cuina.
ResponEliminaFelicitats endarrerides pel teu aniversari...El millor pastís és el que es fa un a un mateix...molt bona pinta.
Un placer pels ulls i el paladar, sense cap mena de dubte!
ResponEliminaM'agrada l'idea de fer servir merengue italià a la mousse i amb el frescor del prèssec, perfecte!
Palmira
Impressionant, i en format individual queda preciós.
ResponEliminaPer molts anys Narcís!!!!
Me encanta!!! Un espectáculo de tarta!!
ResponEliminaQuina perfecció, Narcís!! Aquesta me l'anoto per fer-la! Genial!
ResponEliminaI amb molt de retard, per molts anys!
Petons!
Uau!! ha d'esta de vici! m'agrada molt aquesta combinació, m'ho guardo i segur que cau! Moltíssimes felicitats per l'aniversari, no importa quants anys es fan si es poden celebrar bé, amb bona companyia i unes bones postres!!
ResponEliminaEl teu blog és una delícia i aquesta recepta és súper!!! Llàstima que estic a règim, que si no, li fotia una mossegada a la pantalla de l'ordinador!! Ets un artista, tu!!!
ResponEliminaHola Narcís, on es pot trobar aquesta cinta de plàstic? gràcies!
ResponEliminaHola a tothom
ResponEliminaFa dies que vaig fer l'apunt i encara no ha contestat els vostres comentaris.
Ara potser no és moment de fer-ho un per un. De totes maneres encara que tard, gràcies per la visita i el comentari que heu fet, ja miraré de visitar el vostres blocs per fer-vos u cometari
Bona cuina
El pastis d'avui INSUPERABLE
ResponEliminaSe ve una mousse fantástica.
ResponEliminaUn saludo.