El passat agost va ser el meu aniversari i la Núria em va regalar el curs de xocolata que aquest mes ha impartit ChocolateAcademy del grup Barry Callebaut a la fàbrica Chocovic de Gurb.
Tres dies intensos dins l’obrador de l’escola. Mai m’havia imaginat que m’ho passaria tan bé. Sempre m’havia fet il·lusió poder fer un curs d’aquest i estic tant content que no m’he pogut estar de compartir-ho amb vosaltres. Aquesta vegada no faig un pas a pas, encara tinc que pair tota la informació rebuda.
Hem après l’origen i una mica d’història del cacau i de la seva transformació. Les tècniques per fer mousse, trufes de farciment amb les diferents xocolates, pralinés, tractament de motlles amb pistola aplicant cobertura de xocolata diluïda, emmotllar ous amb diferents tècniques, bombons amb motllo i banyats. També hem après a fer postres aplicant les noves tècniques dels mousses, escumes i llets airejades, el pastis Sacher. En fi, i moltes coses més.
Us deixo una mostra de les peces de xocolata que hem fet els alumnes del curs seguin les instruccions i ensenyances del mestre Rubén Álvarez
Bon profit
Narcís un buen regalo el curso y en las fotos ya se ve el nivel alto del curso,espero que nos hagas algunas de estas creaciones y asi nosotros tambien aprenderemos de ti
ResponEliminabona setmana
Caram Narcís, quin regalàs!! Com et cuida la Núria, eh? jejeje Ja tenim ganes de que ens expliquis tot el que has après, així també n'aprenem una mica nosaltres!
ResponEliminaPetons
Sandra
quin luxe aquest curs! i quina bona pinta!!
ResponEliminaostres Narcís! el que et faltava ja per deleitar-nos!!! la Nuria va tenir molt bona idea!!!! m'alegro que t'hagi agradat tant! petonets
ResponEliminaCaram Narcís! deus haver disfrutat com un camell.
ResponEliminaUna abraçada!
Felicitats pel curs, soc una adicta a la xocolata ...
ResponEliminapetonets
Impressionant!!! Ja ens ho aniràs explicant, oi Narcís? M'alegro que t'hagi anat tan bé.
ResponEliminaSusanna Riera
Ja em començava a preocupar la teva absència; m´imaginava motius de feina i resulta que el senyor estava treballant dolçament...Quina guapada de curs! Vull veure cosetes, eh?
ResponEliminaWow!! Això és un somni!!! SÓC XOCOLATADDICTE!!! Quina (sana) enveja!!! Salutacions i ja ens en faràs receptes, veritat?
ResponEliminaQuin curs més maco! Segur que no t'has perdut cap detall! Quan et regalen una experiència és genial, veritat?
ResponEliminaSalut!
Emma
Miquel
ResponEliminaUn regal fantàstic. Alguna cosa caurà aviat
Sandra
Sí, la Núria em cuida molt bé. Aviat aviat faré alguna recepta.
Anirac
Certament és un luxe, tres dies seguits al costat de professionals de pastisseria i hoteleria.
Judith
La Núria sempre te molt bones idees. Encara en te mes ...
Alba
He gaudit com un camell i un dromedari ufffffff una passada
Isabel
On hi hagi una bona xocolata ummmmmmm!!
Susanna
Dimecres ja t'explicaré com anat
Cristina
Dons sí que estic enfeinat. Vaig demanar tres dies de festa per poder fer el curs.
És el millor regal. Ara falta posar-ho en pràctica. A casa no és com un obrador i tampoc tenim les matèries primeres que a l'escola. Però ferm el que podrem.
Francesc
Sí que és un somni, sempre l'havia tingut i la Núria l'ha fet realitat.
Moltes gràcies a tot@s per la visita i els vostres comentaris.
Aviat tindrem novetats
Bona cuina!!
És el millor regal del món. Informaré a la familia de que existeixen aquest tipus de cursos a veure si me´l regalen!!!
ResponEliminaEsther
Exquisit!
ResponEliminaQuin regal més bonic, i molt ben encertat!!! ens has fet enveja de la sana Narcís! ara mateix em menjaria algunes d'aquestes peces de xocolata per acompanyar el cafè! :)
ResponElimina