' ' ' ' ' La lionesa: Bombons farcits de taronja confitada ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Bombons farcits de taronja confitada


Com vaig comentar en l’altre apunt de bombons, estic fent proves amb diferents cobertures de xocolata (m’estic posant al dia), per aquest motiu he tornat a fer bombons. Aquesta vegada amb un motlle de policarbonat i en forma de cor.

Primer vaig comprar xocolata de diferents marques, de les que es troben als súpers. Aquestes cobertures estan bé per fondre i fer algunes elaboracions com poden ser: la trufa, pastissos de nata, coulant... però, en cerco alguna de diferent.

Del súper he provat  la Nestlé, la Torras i la Valor, d’aquesta veig fer una emmotllada que va sortir bastant bé.

Ingredients:

Aquest bombons els he fet  amb cobertura de xocolata Santo Domingo original  de mes de 70% de la casa Caco Barry, i la cobertura blanca Absolu de la casa DGF Royal.
Ara estic esperant que em portin cobertura de la casa Chocovic.
Rodanxes de taronja confitada tallada a dauets petits

Elaboració:

Primer de tot, tempereu la cobertura blanca. Com que les temperatures del temperat són diferents en la cobertura blanca i la de llet cal seguir les indicacions del fabricant, però el procés és el mateix.
Quan tingueu la cobertura blanca a punt, ompliu una mànega petita i trieu una boca fina.   

Dibuixeu uns fils en diagonal sobre el motlle, deixeu-los secar. 




Ara, tempereu la cobertura negra i, quan estigui al punt la podeu emmotllar. Quan el motlle estigui ple, li doneu uns cops  perquè surti l’aire que hagi pogut entrar.  Espereu 5 minuts i gireu el motlle perquè caigui la cobertura restant.  Això, ho podeu fer sobre d’un paper parafinat  per recuperar la cobertura de seguida.
 
Espereu 5 minuts més i ja podeu posar el farciment de taronja confitada. 





Tot seguit, tapeu el bombó.







Deixeu refredar. Quan estiguin a punt, ells sols sortiran del motllo amb un petit cop al costat. Desemmotlleu i serviu.







Bon profit!

19 comentaris:

  1. T'han quedat fantàstics!!Felicitats!
    Però tinc un dubte: Per assecar, s'han de posar a la nevera?
    Moltes gràcies!
    Emma.

    ResponElimina
  2. aquests bombons han de ser pecat segur.... :-)
    vaig anar a una demostració de bombons però encar no m'he decitit a fer-los...això dels "fils" de xocolata blanca li dónen un toc molt maco

    ResponElimina
  3. Hola,
    Com brillen aquests bombons.. Han de ser una delícia a la boca amb la taronja confitada! una abraçada,

    ResponElimina
  4. Quina preciositat, i que bons, tenir-los a la vora te de ser un pecat, comences i no acabes Ummm
    Petons

    ResponElimina
  5. Caram! quina lluentor! Semblen de bomboneria!
    M'encanta la combinació de xocolata i taronja.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Narcís t'han quedat fantasticsss,com fas aquestes coses tan maques.petonsss

    ResponElimina
  7. la cuina de tots natros1 de març de 2011 a les 16:46

    no n'he fet mai pero estic pensan en probar de fer-los. Es veuen de profesional

    ResponElimina
  8. Quin vici de bombons... tenen una pinta genial i amb una lluentor fantàstica! Ets un crack!

    ResponElimina
  9. Aquests un 10!
    A la primera mossegada ja surt l'aroma de taronja i aquesta xocolata negra!
    Irresistibles

    ResponElimina
  10. Tengo los moldes y el chocolate, (otra marca, pero igual de buena), así que me pondré manos a la obra.
    A pesar de que no puedo tomar azúcar, temporalmente al menos, mis hijos si podrán disfrutar de esta maravillosa receta.
    Un abrazo

    ResponElimina
  11. Emma
    És pecat posar la xocolata a la nevera
    Bona cuina

    Anirac
    Dons sí, la taronja amb la xocolata està molt bona
    Bona cuina

    Eri
    Estic molt content del resultat final

    Fem un mos
    Si noia, només en volia menjar un i vaig acabar amb tres.
    Bona cuina

    Tots a la cuina
    Es molt bona aquesta combinació
    Bona cuina

    Agnès
    Gràcies

    Francesc
    Sor quan els facis, un bon resultat dona molta satisfacció
    Bona cuina

    Sandra
    Sí, son de vici
    Bona cuina

    A peu coix
    Pillastres, veig que tu vols repetir
    Bona cuina

    Elena
    Espero que disfrutes mucho con los bombones
    Bona cuina

    ResponElimina
  12. Quin vici... em poso a la teva llista de reserva de conillets d´índies per provar qualsevol llepòlia de les teves...segur que aquesta llista és llarguíssima.

    Bon lliga´m xocolata amb taronja...

    ResponElimina
  13. Narcìs una delicia de corazones rellenos y una explicacion muy buena, me gusta
    Miquel

    ResponElimina
  14. M'ha encantat el teu blog . Et felicito per aquests esplèndits bombons i l'excel·lent explicació. Gràcies per deixar-me un comentari al meu blog així t'he pogut conéixer.

    ResponElimina
  15. Hola Narcís, guapo tu

    moltes gràcies per aquesta classe gràfica, ets un sol, solet

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Eiiii!!! Això és fantàstic. Tot te molt bona pinta, a més a més de lo ben cuinat que deu estar i amb aquestes fotografies genials, s'em fa la boca aigüa. Salut i endevant, una bona iniciativa.

    ResponElimina
  17. Hola Narcís!
    Gràcies per seguir el meu blog! Ja t'he posat entre els meus perquè amb aquestes explicacions tant clares estic segura que algun dia m'atreviré a fer bombons!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  18. Hola
    Cristina
    Miquel
    El plat blanc
    Susanna
    Toni
    Gemma
    A tots gràcies per la visita i el vostre comentari al bloc

    ResponElimina
  19. hola!
    en primer lloc, vull dir-te que tot el blog fa una bona pinta...!
    pel que fa als bombons, t'han quedat d'allò més professionals! jo vaig provar de fer-los i a l'hora d'afegir la cobertura negra la blanca se'm va mig desfer i van quedar les línies mal definides. Suposo que no devia temperar bé la xocolata (mai me'n surto del tot)...
    per últim, m'agradaria preguntar on es compren aquests motlles de policarbonat. Jo he fet servir, per sortir del pas, els plàstics de les caixes de trufes que tenen forma de semi circumferència, però suposo que aniria millor fer-ho amb motlles de veritat!
    moltes gràcies!
    fins aviat!

    ResponElimina