Avui he fet l’elaboració, que tenia anunciada des de feia dies.
Ingredients
250g de farina d’ametlla crua
375g de sucre llustre. Es pot afinar amb un molinet de cafè
3 clares d’ou
Vainilla per perfumar
(Surten unes 60 unitats)
375g de sucre llustre. Es pot afinar amb un molinet de cafè
3 clares d’ou
Vainilla per perfumar
(Surten unes 60 unitats)
Elaboració
Barregeu la farina d’ametlla, el sucre llustre i el perfum de vainilla. De mica en mica, hi afegiu les clares fins que quedi una pasta fina, i d’una consistència suficient per poder-la escudellar amb la mànega pastissera.
Poseu paper de forn en una safata i, amb la mànega pastissera aneu fent pilonets d’uns 2 cm i ben separats. Després hi poseu una ametlla crua al mig. Ja haureu pre-escalfat el forn 20 minuts abans. Temperatura modera d’uns 160 a 180 ºC.
Quan veieu que l’ametlla està torrada i les peces s’han clivellat, ja les podreu treure.
Per coure els ametllats, s’ha d’anar amb compta que no es cremin de la sola, per tant, si en el vostre forn, no podeu graduar les dues opcions per separat (dalt i baix), cal que poseu doble safata.
Bon profit!