Ingredients
240g de cobertura de xocolata 70%
180g de mantega
310g de sucre
3 ous
180g de farina fluixa
¼ de cullera d'impulsor
160 g de nous
1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla natural
180g de mantega
310g de sucre
3 ous
180g de farina fluixa
¼ de cullera d'impulsor
160 g de nous
1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla natural
Elaboració
Primer de tot foneu la cobertura de xocolata a 45⁰C i la
mantega a 35⁰C. Reserveu
Trinxeu les nous i enfarineu-les. Reserveu.
Escalfeu els ous i el sucre a 40⁰C i afegiu la vainilla. Poseu a la batedora fins que
estigui ben pujat.
Reduïu la velocitat i afegiu la mantega fosa a 35⁰C, desprès
la cobertura de xocolata a 40⁰C.
Quan tingueu tot ben barrejat afegiu les nous i desprès la farina i l'impulsor, tot passat per el sedàs. Barregeu amb moviments suaus.
Enfarineu un motlle i aboqueu la massa que acabeu de fer.
Cocció en un forn preescalfat a 180⁰C durant 18 – 20 minuts.
Cal que l'interior quedi una mica humit.