' ' ' ' ' La lionesa: Brownie de xocolata ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Brownie de xocolata




Ingredients       

240g de cobertura de xocolata 70%
180g de mantega
310g de sucre
3 ous
180g de farina fluixa
¼ de cullera d'impulsor
160 g de nous
1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla natural

Elaboració 

Primer de tot foneu la cobertura de xocolata a 45⁰C i la mantega a 35⁰C. Reserveu

Trinxeu les nous i enfarineu-les. Reserveu.

 



Escalfeu els ous i el sucre a 40⁰C i afegiu la vainilla. Poseu a la batedora fins que estigui ben pujat. 


Reduïu la velocitat i afegiu la mantega fosa a 35⁰C, desprès la cobertura de xocolata a 40⁰C.

Quan tingueu tot ben barrejat afegiu les nous i desprès la farina i l'impulsor, tot passat per el sedàs. Barregeu amb moviments suaus.


Enfarineu un motlle i aboqueu la massa que acabeu de fer.

Cocció en un forn preescalfat a 180⁰C durant 18 – 20 minuts. Cal que l'interior quedi una mica humit.