' ' ' ' ' La lionesa: Cup Cakes de xocolata i fruita de la passió ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Cup Cakes de xocolata i fruita de la passió


  




Aquest any pel sopar de fi d’any vaig fer aquest cup cakes de xocolata farcits de trufa de fruita de la passió  (Maracuyà)
Ingredients
Trufa fruita de la passió
Trufa de cobertura de xocolata blanca
Bases de cobertura negra
Decoracions


Trufa de fruita de la passió
100 g polpa de fruita de la passió
330g de cobertura blanca  
26g de glucosa líquida D40
33g sucre invertit (tipus Tremolina)
50g mantega de cacau

Elaboració

Escalfeu la polpa de fruita de la passió, el sucre invertit i la glucosa fins arribar ebullició. Afegiu a la cobertura de xocolata tot ben barrejat i afegiu la mantega de cacau fosa i emulsioneu amb el turmix i deixeu reposar fins que arribi a 30⁰C.
Llavors ajudats amb una mànega pastissera ompliu les bases de xocolata. Deixeu cristal·litzar 12 hores i després tapeu amb cobertura de xocolata negra 71%

Encamisats
Cobertura de xocolata 71%
Motlles de policarbonat
Elaboració
Igual com fer bombons (aquí) 

Trufa de xocolata blanca
300g cobertura de xocolata blanca
40g aigua calenta
40g nata 35%
Elaboració
Foneu la cobertura de xocolata al microones o al bany maria, per sota dels 40⁰C
Incorporeu l’aigua calenta i remeneu fins que estigui emulsionat, tot seguit hi afegiu la nata a temperatura ambient i emulsioneu, si cal, deixar-ho 5 minuts a la nevera

Decoracions
Pintura comestible daurada
Alcohol comestible o beguda alcohòlica 45⁰
Cobertura de xocolata negra 71%
Altres