Aquets dies a casa
estem gaudint de la pasta de full feta amb aquella mantega al 99.9% que vaig
comprar. Esta surtin una pasta molt suau al paladar, posis el que hi posis no enfarfega.
Aquesta setmana n’he tornat a fer i l’he congelat. Però he
aprofitat una que tenia de l’altre dia per fer aquets triangles.
L’elaboració és igual que la del tortell però, el farciment és de crema
pastissera (diuen els que l’han tastat que és moli suau)
Bona cuina
Com sempre, boníssim!
ResponEliminapasta de full i crema pastissera un 10
ResponEliminamolt bona y mes en mantega al 99.9%
bona setmana i bona cuina
Em semblen senzillament genials!!! m'encanten com a postres d'un diumenge!!
ResponEliminaBoníssims!! Ara que faràs?
ResponEliminaUn bon tast pel setembre.
ResponEliminaBona tarda!! buuuuuf deuen estar bosiiiiiissssssims!!! he fet un cop d'ull a la teva recepta i tinc una pregunta, quina diferència hi ha entre la farina fluixa i la de força??
ResponEliminaUmmmmm uns triangles boníssims
ResponEliminaUna abraçada
Con una café con leche formarían la merienda o desayuno perfecto.
ResponEliminaBesitos.