' ' ' ' ' La lionesa: Triangles de pasta de full ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Triangles de pasta de full





Aquets  dies a casa estem gaudint de la pasta de full feta amb aquella mantega al 99.9% que vaig comprar. Esta surtin una pasta molt suau al paladar, posis el que hi posis no enfarfega.
Aquesta setmana n’he tornat a fer i l’he congelat. Però he aprofitat una que tenia de l’altre dia per fer aquets triangles.


L’elaboració és igual que la del  tortell però, el farciment és de crema pastissera (diuen els que l’han tastat que és moli suau)





Bona cuina

 


8 comentaris:

  1. pasta de full i crema pastissera un 10
    molt bona y mes en mantega al 99.9%
    bona setmana i bona cuina

    ResponElimina
  2. Em semblen senzillament genials!!! m'encanten com a postres d'un diumenge!!

    ResponElimina
  3. Bona tarda!! buuuuuf deuen estar bosiiiiiissssssims!!! he fet un cop d'ull a la teva recepta i tinc una pregunta, quina diferència hi ha entre la farina fluixa i la de força??

    ResponElimina
  4. Ummmmm uns triangles boníssims
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Con una café con leche formarían la merienda o desayuno perfecto.
    Besitos.

    ResponElimina