Aquest any he tingut la sort de poder col·laborar amb l’Associació Jardí de Santa Susanna de Caldes de Montbui en el cicle Endolcim la vida. Juntament amb el seu
president, el cuiner Joan Dalmau, hem
programat una sèrie de tallers. Podeu veure l'agenda a la web de Tallerde postres.
Aquest dissabte ha començat el primer taller. Hem preparat un
bescuit i els assistents han pogut veure quina és la
textura de muntar els ous i com es fa la barreja amb la farina per tal de que
quedi ben esponjós.
També hem explicat
com temperar la cobertura de xocolata i han pogut veure quina resposta dóna la
cobertura durant el procés de cristal·lització.
Tot seguit, hem preparat les plantilles i les hem deixat
enllestides pel proper dissabte, que veuran com es munten, tant la versió plana, com la versió en volum.
Amb el bescuit que hem fet avui farem una sara i la
decorarem amb la caseta i la resta d’objectes típics de les mones.
L'objectiu d'aquest taller
és poder fer figures de xocolata a casa sense la necessitat de comprar
motlles, només fent les plantilles amb
cartolina i imaginació.
eres un artista Narcis, me alegro que funcione muy bien el taller de postres
ResponEliminauna abraçada
Tot el que fas és un luixe, enhorabona!!
ResponEliminaM'encanta aquest taller de postres. Prenc nota!
ResponEliminaEsther
ARTISTA AMB MAJÚSCULES!!!!!!!!!!!! Quina guapada de taller, segur. Petons
ResponEliminaUn taller fantàstic, ets un artista dels dolços
ResponEliminaUna abraçada
Mestre, l´any que ve no hi falto! Ja em pots apuntar!
ResponEliminaHola Narcís guapo tu
ResponEliminano saps pas lo que T´ESTIMEM, ets el millor, gràcies per compartir tanta dolçor
petonets Susanna
No saps com m'agradaria poder assistir a aquest taller!!!!
ResponElimina