' ' ' ' ' La lionesa: Pasta de full farcida de llonza llaminera ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Pasta de full farcida de llonza llaminera


Pastisseria salada



Pasta de full farcida de llonza llaminera





Ingredients
1 llonza llaminera
4 o 5 cullerades de ceba fregida
4 o 5 cullerades de xampinyons fregits
4 o 5 talls de bacó
1 ou batut
Sal i pebre

Elaboració
Sofregiu la ceba i els xampinyons al vostre gust.
Segelleu la llonza llaminera en una paella a foc fort.
Esteneu làmina de pasta de full en forma de creu la i col·loqueu-hi a sobre les tires de bacó (veieu fotografia).
Poseu al damunt unes cullerades de ceba i xampinyons per tal de fer llit a la llonza.
Col·loqueu la llonza i, a sobre d'aquesta, torneu a posar més ceba i xampinyons.
Emboliqueu bé la pasta de full, pinteu-la amb ou batut i coeu a 180 °C durant 30 minuts.
Serviu calent.