Ahir var ser l’aniversari de la Núria. Com sé que li
agraden molt els pastissos de formatge vaig pensar que per celebrar l’aniversari
què millor que un dels que més li agraden.
Aquesta setmana la Cristina de Bufet de postres ha fet un mousse de
formatge i la Núria
va dir-me: què bo que deu ser aquest pastís!
Com sé que la Cristina és una experta en fer mousse he seguit tal com ella explica. Només ha fet uns petits canvis fent servir Agar- agar en comptes de fulls de gelatina i la base l’he fet una amb farina d’ametlla, mantega, farina blanca i sucre morè.
Com sé que la Cristina és una experta en fer mousse he seguit tal com ella explica. Només ha fet uns petits canvis fent servir Agar- agar en comptes de fulls de gelatina i la base l’he fet una amb farina d’ametlla, mantega, farina blanca i sucre morè.
Ingredients
Per la
mousse:400 gr. de formatge cremós per untar.
350 gr. de nata per muntar.
100 ml. de llet.
70 gr. sucre
50 gr. sucre invertit
6 fulls de gelatina (12 gr.)
Per la cobertura:
400 gr. de maduixes.
200 gr. de sucre.
3 fulls de gelatina.
Mentres el feia la
Núria no sabia que era a per ella i no parava de fer
comentaris.
Al final tot un èxit!