Els que em coneixeu sabeu que no
sóc home de moltes paraules i molt menys escrites, però no puc deixar
de fer un reconeixement a la feina que l'equip de la revista Cuina
i en Pep Nogué van fer dissabte perquè aquesta I Jornada de blocaires a
Manlleu amb motiu de la Fira del porc i la cervesa fos un èxit. Estic
segur que els va ser molt difícil triar només 25 finalistes.
Al
matí em va ser impossible d'assistir-hi. Em vaig perdre algunes coses
que m'hagués agradat molt poder veure, com l'horta ecològica. Tal com
haureu vist, tant en el bloc de la Núria
com en el meu, anem cap a productes menys manipulats,de proximitat i si
pot ser ecològics (farines, verdures, carns...) També em va saber greu
no poder veure els plats que va preparar en Pep Nogué.
El dinar us puc assegurar que era boníssim: els detalls dels tastets, les explicacions del cerveser d'Ausesken
sobre el procés d'elaboració de les seves cerveses artesanals, la crema
de patata amb cervesa de primer, les costelles de porc cuites d'una
manera realment original. Per sort, encara ens van deixar lloc pels
postres fets amb xocolata, que eren tant suaus que lliscaven per la
gola, deixant-nos aquell gust satisfactori que ha de ser el final d'un
bon dinar.
En acabar, la foto de rigor de tots els participants i després de donar les gràcies al servei del restaurant de la cooperativa Sambucus,
la Núria i jo vam desfilar cap a les paradetes de la fira. A baix, a
les voltes, vam poder fer-la petar amb en Miquel del bloc lesreceptesdelmiquel i la seva muller, tastadora oficial de tots els seus plats, com ella diu.
Després
un bon tomb per la fira, compra aquí i compra allà. Salutacions als de
la parada de la cervesa del Montseny i cap a la carpa on Rosa Maria
Espinosa, responsable Tècnica de Menja sa , ens va explicar les propietats de la cervesa i el porc.
Al
final vaig tenir una gran i inesperada sorpresa quan em van cridar per
dir-me que m'havien concedit el premi a la categoria dels postres. Un
premi que consisteix ni més ni menys en un fabulós curs de xocolata amb
David Lienas. Tot un privilegi!
Gràcies!El primer Dia CUINA
Recepta guanyadora de la catagoria postres
Enhorabona als finalistes, ja es veu que us ho vareu passar molt bé! Una abraçada!
ResponEliminaMoltes gràcies Cinta
EliminaFelicitats pel premi!!!
ResponEliminaJordi
Gràcies Jordi, per tu també !!
EliminaDe nou, moltes felicitats Narcís, ha de ser molt emocionant ser un del premiats, es una recepta molt original i segur que va ser un dia molt divertit.
ResponEliminaPetons.
Gràcies Anna
EliminaNarcís,
ResponEliminaVa anar tot tan ràpid que no ens van poder acomiadar. Enhorabona pel premi i ja m'he fet seguidora per a veure tot allò que fas de bo.
Una abraçada,
Nani
Bona cuina
EliminaSi noia.
Nosaltres estàvem molt cansat i varem fer l’esforç de pujar, i mira per on Premi!!
Varem marxar de seguida.
Gràcies
;-D ;-D ;-D ;-D ;-D :-D...
ResponEliminaGràcies guapa!!
Eliminafue un placer Narcis poder compartir un rato junto a nuestras respectivas mujeres y asi ya me contastes en primicia como habia ido el dia y ves como te dije que tenias un 50% de posibilidades de premio¡¡Me alegro mucho por ti mestre
ResponEliminauna abraçada
Hola Miquel
EliminaPer nosaltres també va ser un plaer parlar amb vosaltres
Gràcies!!
Muchas felicidades Narcis!! Bss
ResponEliminaGracias Dolores
EliminaFelicitats Narcís!!! Els postres sempre son lo mes "desitjat" dels dinars i sopars...i si a sobre son bònics com aquest, doncs.. premi asegurat!
ResponEliminaEm van convidar, però no hi vaig anar. Suposo que us ho vau passar molt bé...i les teves postres formidables, clar, d'un professional.
ResponEliminaEnhorabona pel premi, nano.
felicitats, narcís, una recepta molt bona que mereixia sens dubte el premi!
ResponEliminaHem sortit guapos a la foto, oi Narcís? hahahaha!!
ResponEliminaUna abraçada a tots dos!
Eduard.