La lionesa

Pàgines

▼

Cor de Nadal

›
  Pastís per fer feliç

Cocodril de xocolata

›
  Mona de xocolata

›
 TRONC DE NADAL 2023 Per a la planxa ·                                     6 unitats de rovells d’ou o 100g. ·                          ...

TATIN 2

›
Tatin sobre cassoleta de sablée Breton i un esponjat de nata   Tatin Motlles de silicona ...
1 comentari:

BESCUIT GLACÉ

›
Beésscuit Genova ous 250 g. 4 o 4,5 sucre 120 g. Farina 100 g. ...
2 comentaris:

PARÍS BREST

›
La història d’aquesta elaboració explica que es va fer en honor a una carrera de bicicletes entre París i Brest a l’any 1891. Va ser c...

Pastís de nabius

›
       Avui estem d’aniversari! Per celebrar-ho hem fet un pastís de Nabius Senzill, amb una massa A Foncer  i sistema d’amassat Sa...

Xusco català 60% hidratació

›
 Farina panificable W-190      500 g.   Farina a la pedra W-220  180 g.      Massa mare 100%          200 g.   Aigua freda 5ºC  420 ...

Coca de Sant Joan 2020

›
Massa mare esponjat   Farina força  200 g.   Llevat sec        20 g.   Aigua o llet 120 g.  Massa de Brioix   Farina força   400 g.   Me...

Cake taronja gran Marnier

›
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.