Pàgines
(Mou a...)
INICI
▼
Cor de Nadal
›
Pastís per fer feliç
Cocodril de xocolata
›
Mona de xocolata
›
TRONC DE NADAL 2023 Per a la planxa · 6 unitats de rovells d’ou o 100g. · ...
TATIN 2
›
Tatin sobre cassoleta de sablée Breton i un esponjat de nata Tatin Motlles de silicona ...
1 comentari:
BESCUIT GLACÉ
›
Beésscuit Genova ous 250 g. 4 o 4,5 sucre 120 g. Farina 100 g. ...
2 comentaris:
PARÍS BREST
›
La història d’aquesta elaboració explica que es va fer en honor a una carrera de bicicletes entre París i Brest a l’any 1891. Va ser c...
Pastís de nabius
›
Avui estem d’aniversari! Per celebrar-ho hem fet un pastís de Nabius Senzill, amb una massa A Foncer i sistema d’amassat Sa...
Xusco català 60% hidratació
›
Farina panificable W-190 500 g. Farina a la pedra W-220 180 g. Massa mare 100% 200 g. Aigua freda 5ºC 420 ...
Coca de Sant Joan 2020
›
Massa mare esponjat Farina força 200 g. Llevat sec 20 g. Aigua o llet 120 g. Massa de Brioix Farina força 400 g. Me...
Cake taronja gran Marnier
›
›
Inici
Visualitza la versió per a web