tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post8428382142013997358..comments2024-02-05T10:38:00.540+01:00Comments on La lionesa: Brioix de cremaNarcíshttp://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-833483054861204772011-07-18T18:05:44.103+02:002011-07-18T18:05:44.103+02:00Hola Salome. Muchas gracias por visitar el blog la...Hola Salome. Muchas gracias por visitar el blog la Lionesa, y por poner como favorito en la semana 27 la entrada de los tocinillos.<br /><br />Hola zer0gluten<br />Tengo que decirte que los que se han comido el bollo no ha dejado ni una migaja. Gracias per el comentario<br /><br />Taller de cuina<br />Les masses fermentades no son difícils de fer, el que es necessita és una mica de pràctica i conèixer molt be els ingredients a emprar.<br /><br />Gracias Isabel, nos seguimos<br /><br />Sandra. El meu brioix no té res d'especial, només cal posar cura alhora de fer la massa i en la fermentació <br /><br />Francesc aquest brioixos van volar de seguida<br /><br /> <br />Gràcies Agnès<br /><br />Hola Eva, tu hi entens molt de farines. Una abraçada<br /><br /><br />Núria<br />Per les vacances en farem algun dia, o potser croissants<br /><br />Cristina<br />Aquesta format juntament amb els allargats és el que es feia a casa quan era jovenet.<br /><br /><br />Eri<br />El que intento, és explicar com es fan les elaboracions de la pastisseria tradicional.<br /><br />Bon Tiberi<br />Com més vegades ho facis millor et sortirà qualsevol recepte.<br /><br />Hola Clàudia<br />Estic content que t'agradi el bloc<br /><br /><br />Visc la cuina<br />Gràcies els productes són de primeríssima qualitat<br /><br /><br /><br />Cristina<br /> Pensa que de jove vaig fer l'ofici i desprès amb anys no l'he oblidat<br /><br /><br />Hola Mercè. Ja saps que et tinc per una molt bona pastissera, segur que la faràs molt bé l'any vinent<br /><br />Dadá flavors<br />Gracias por el comentario<br /><br />Hola Francesc, cada dia aprenc coses noves i m'agrada compartir-ho <br /><br /><br />Hola Bet<br />Una vegada hagis fet les primeres masses ja l'hi perdràs la por, llavors veuràs que no és tant difícil <br /><br />Hola Marta<br />Gràcies per la visita<br /><br />Hola Anna, et dic el mateix que a la Cristina, i que amb els anys no he perdut el que vaig aprendre de jove<br /><br />Hola ISA<br /> Que gran experta la EVA. Gracias por tu visita<br /><br />VADEPAN<br />Aquest brioixos ha agradat molt, és una fórmula molt tradicional. Ens anirem seguint<br /><br />Hola Joaquina<br />Hem fas content amb aquest comentari<br /><br />Gracias recetasverocava, nos seguiremos<br /><br /><br />Hola Irmina Díaz<br />Gracias, voy ha vositar tu bloc<br /><br />Hola Miquel. El brioix amb crema millor, encara que moltes vegades el menjo amb nata que és més ràpida de fer <br /><br />Donar-vos les gràcies a tot/es per la visita que heu fet a l'apunt dels brioixos. Ara que estem de vacances visitaré els vostres blocs<br />Bona cuina<br /> Narcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-22765335511476388702011-07-10T19:41:33.042+02:002011-07-10T19:41:33.042+02:00Mestre Narcís un señor Brioix m´encanta i amb crem...Mestre Narcís un señor Brioix m´encanta i amb crema mes<br />bona setmana<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-66821910123638348312011-07-10T11:56:12.059+02:002011-07-10T11:56:12.059+02:00Qué maravilla de brioche, se come solo con verlo. ...Qué maravilla de brioche, se come solo con verlo. Mi enhorabuena. <br />Me encanta todo lo que haces.<br />Un saludo.Irmina Díaz-Frois Martínhttps://www.blogger.com/profile/11919945545253998815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-70732253798718580062011-07-08T22:01:16.508+02:002011-07-08T22:01:16.508+02:00Acabo de conocer tu blog de casualidad y me ha enc...Acabo de conocer tu blog de casualidad y me ha encantado, por lo que me quedo de seguidora para poder mirarlo con mas detenimiento, un beso y hasta pronto!!!Verónica Cava Blancohttps://www.blogger.com/profile/17916877709469542771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-21607971334646908892011-07-04T23:06:53.830+02:002011-07-04T23:06:53.830+02:00Quina meravella de brioix, m´encanta aquest tipus ...Quina meravella de brioix, m´encanta aquest tipus de mases, i la crema la meva debilitat. Hem quedo com seguidora del teu blog, que no em vull perdre res. petons, i continuo passejant pel blog que no paro de veure coses fantàstiques.Joaquinahttps://www.blogger.com/profile/01540046930115994138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-47344170893567193882011-07-04T16:54:13.037+02:002011-07-04T16:54:13.037+02:00Quins brioixos!!!!t'han quedat perfectes i seg...Quins brioixos!!!!t'han quedat perfectes i segur que tenen un gust boníssim!!! jo acabo de descobrir el teu blog, però no serà la adrrera vegada que passi per aquí!!!! m'ha encantat!!!VADEPANhttp://vadepan.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-34318367470187978352011-07-04T12:44:02.531+02:002011-07-04T12:44:02.531+02:00Hola, encantadisiiiiiima de visualizar tu blog, te...Hola, encantadisiiiiiima de visualizar tu blog, te acabo de ver en el blog de Eva Flores, ma petite bulangerie, aqui me quedo rendida a tus pies..... y como seguidora!!! que arte tienes... marzo31aries.blogspot.comISAhttps://www.blogger.com/profile/12330010434844870869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-49886317609737161652011-07-03T21:29:26.120+02:002011-07-03T21:29:26.120+02:00Això de les masses fermentades és tot un món i no ...Això de les masses fermentades és tot un món i no sempre és fàcil trobar les proporcions adequades. Però veig que ja ho tens del tot dominat! Aquest brioixos tenen una pinta espectacular!!!!<br /><br />Petons!<br />AnnaLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-52532771009787486562011-07-02T17:35:18.452+02:002011-07-02T17:35:18.452+02:00Son perfectas,i lo de la farina es molt interesant...Son perfectas,i lo de la farina es molt interesant<br /><br /><br /> MARTAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-76380389689499290442011-07-02T13:25:36.084+02:002011-07-02T13:25:36.084+02:00Que bons!! m'encanta la combinació brioix crem...Que bons!! m'encanta la combinació brioix crema... A mi m'espanta una mica tot això de les farines i els llevats, amb els que em faig un bon embolic... de forner, premsat, sec, químic (aquest ja sé que és el Royal!), de París...!!bethttp://tastarutes.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-11092958820627772742011-06-30T00:29:35.370+02:002011-06-30T00:29:35.370+02:00M'ha agradat molt tota l'explicació que fa...M'ha agradat molt tota l'explicació que fas de les farines. No ho sabia. La recepta, molt gustosa. Gràcies per compartir-la.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-17004454023733935312011-06-29T14:58:02.356+02:002011-06-29T14:58:02.356+02:00¡Ummm, qué delicia!, fantásticas.
besos¡Ummm, qué delicia!, fantásticas.<br />besosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13956150189780705867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-35833776192575756792011-06-28T23:54:31.531+02:002011-06-28T23:54:31.531+02:00Ostres Narcís, amb el que m'agrada el brioix j...Ostres Narcís, amb el que m'agrada el brioix ja et dic que aquest el provaré ben aviat!! I així com l'has presentat m'encanta!!<br />I també m'anoto la recepta de la coca de Sant Joan per provar-la l'any vinent! Quina preciositat!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-51130967943625181902011-06-28T23:08:08.976+02:002011-06-28T23:08:08.976+02:00Narcís, quin goig que fan aquests brioixos amb cre...Narcís, quin goig que fan aquests brioixos amb crema, em vene ganes de ficar-hi el dit! I les coques són de professional! Enhorabona!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-34404364039720102762011-06-28T23:06:35.585+02:002011-06-28T23:06:35.585+02:00Això és un brioix de luxe, una preciositat!Això és un brioix de luxe, una preciositat!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-11270575642555609912011-06-28T09:43:13.185+02:002011-06-28T09:43:13.185+02:00Bon dia!Acabo d'arribar aqui i estic encantada...Bon dia!Acabo d'arribar aqui i estic encantada amb tot el que veig.Tens un blog fantastic i aquest briox de crema em sembla una maravella!<br />Fins aviat!!!Claudia-Mi dulce pasiónhttp://todo-con-mucho-amor.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-57858854418422513102011-06-27T22:59:25.289+02:002011-06-27T22:59:25.289+02:00Després de veure l'èxit que ha tengut la teva ...Després de veure l'èxit que ha tengut la teva recepta de massa per fer la Coca de Sant Joan, em van entrar ganes de provar la teva recepta.<br />Després de veure la pinta que te aquest brioix de la foto, crec que ho he de provar de manera urgent!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-89704379791438578612011-06-27T20:22:27.800+02:002011-06-27T20:22:27.800+02:00Quina cosa més original!!! i bona, ja m'ho ima...Quina cosa més original!!! i bona, ja m'ho imagino. Les càmeres i les bateries sempre ens fan males passades! Gràcies per les teves lliçons! PetonsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-12704426801459887762011-06-27T14:00:19.967+02:002011-06-27T14:00:19.967+02:00Vaja, vaja...no els havia vist mai en aquest forma...Vaja, vaja...no els havia vist mai en aquest format...deliciosos.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-52680970089628639022011-06-27T12:30:40.060+02:002011-06-27T12:30:40.060+02:00Deliciós! Quan repetirem?
Una abraçadaDeliciós! Quan repetirem?<br />Una abraçadaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-61023644541565808372011-06-27T11:21:34.230+02:002011-06-27T11:21:34.230+02:00aquest brioche ha de ser deliciós! i un luxe amb l...aquest brioche ha de ser deliciós! i un luxe amb la farina que has fet servir.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-76203512228789879002011-06-27T06:48:43.661+02:002011-06-27T06:48:43.661+02:00t'ha quedat fabulós,mare meva si el veus i t&#...t'ha quedat fabulós,mare meva si el veus i t'entra la gana,un dia ho probarem a casa,petonsAgnèshttps://www.blogger.com/profile/03960154811237625368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-50252977230416455162011-06-27T00:32:17.772+02:002011-06-27T00:32:17.772+02:00aquets panets fan una pinta que...uhhhmm, segur qu...aquets panets fan una pinta que...uhhhmm, segur que no en queda cap,una abraçada i deixant-mos bocabadats com sempre.Francesc Estorachhttps://www.blogger.com/profile/11693308800410619209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-55715777195793201682011-06-26T23:11:50.282+02:002011-06-26T23:11:50.282+02:00Ja parlàvem l'altre dia que havíem de provar a...Ja parlàvem l'altre dia que havíem de provar ara la teva recepta, però de moment descansarem una mica de brioix! jejeje<br />T'han quedat fantàstics tan ben farcidets!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-40225909268717513322011-06-26T22:24:04.516+02:002011-06-26T22:24:04.516+02:00Muchas gracias por tu visita y tu amable comentari...Muchas gracias por tu visita y tu amable comentario.<br />Me ha encantado esa coca y estos bollos ni te cuento.. ;-)Isabelhttps://www.blogger.com/profile/11039031528944022406noreply@blogger.com