tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post1662184193822989278..comments2024-02-05T10:38:00.540+01:00Comments on La lionesa: Bescuit per planxaNarcíshttp://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-66633017111889422162011-01-08T08:58:22.236+01:002011-01-08T08:58:22.236+01:00Hola Narcís, Moltes gràcies per a l'aclariment...Hola Narcís, Moltes gràcies per a l'aclariment. M'ho imaginava però preferia assegurar-me. Una abraçada,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-56330988166515746282011-01-08T00:10:47.804+01:002011-01-08T00:10:47.804+01:00Hola Eri
Gràcies per la visita i el comentari.
Res...Hola Eri<br />Gràcies per la visita i el comentari.<br />Responent a la pregunta. El forn reposat vol dir que fa una estona que esta a la mateixa temperatura (mes o menys 20 minuts). Quan encenem el forn i arriba a la temperatura que volem, l'hi dic un forn rabiós (és el que vaig aprendre a casa, de petit teníem el forn de llenya)Narcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-81214252373209297772011-01-07T00:45:19.085+01:002011-01-07T00:45:19.085+01:00Espero veure el braç de gitano aviat
M'han que...Espero veure el braç de gitano aviat<br />M'han quedat les ganes.<br />Una abraçadaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-63054021679765596182011-01-06T23:05:59.835+01:002011-01-06T23:05:59.835+01:00Hola Narcís!
Gràcies a tu i a la mare de la Núria ...Hola Narcís!<br />Gràcies a tu i a la mare de la Núria per a la recepta! Quan vaig veure en un programa de tele, aquesta manera de posar la massa a la màniga pastissera i així queda del mateix gruix.. va ser el gran descobriment! Una pregunta, ja que a l'anterior entrada també m'ho comentes.. quan dius el forn "reposat", exactament a que et refereixes? Jo de "reposado" només conenc el tequila! Moltes gràcies per contestar els nostres dubtes! Una abraçada, EriLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.com