tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post1532001160868755794..comments2024-02-05T10:38:00.540+01:00Comments on La lionesa: Torrons de rovell d'ouNarcíshttp://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-40979664951179319122011-01-09T22:50:17.899+01:002011-01-09T22:50:17.899+01:00Hola Maite
Gràcies per la visita.
No hi ha cap pro...Hola Maite<br />Gràcies per la visita.<br />No hi ha cap problema si escalfes una mica la glucosa<br />Salut i bona cuina!!Narcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-83681378897779514162011-01-09T20:04:37.062+01:002011-01-09T20:04:37.062+01:00Me ha gustado la receta de turrón, seguro que lo h...Me ha gustado la receta de turrón, seguro que lo hago aunque se hayan pasado las fiestas. Una pregunta, no sé muy bien cómo se manipula la glucosa, compré un pote hace un par de meses y es muy espesa, yo la caliento un poco, es lo correcto.<br /><br />Gracias.<br />MaiteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-21148504249074357722011-01-01T17:24:21.788+01:002011-01-01T17:24:21.788+01:00L'avantatge de fer-ho a casa, és que si avui n...L'avantatge de fer-ho a casa, és que si avui no sur bé demà ho millorem i ens ho passem bé.<br />Gràcies per la visita i el comentari, ara visito el vostre bloc<br />Salut!Narcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-79724174973718337432011-01-01T16:16:42.522+01:002011-01-01T16:16:42.522+01:00Hola! T'acabem de descobrir i ens ha deixat en...Hola! T'acabem de descobrir i ens ha deixat enamorats aquest torró! Nosaltres també l'hem fet a casa, i tens raó, el sabor és molt bo però la textura no és la mateixa que un comprat de pastisseria! Però la satisfacció de fer-ho a casa és genial :)<br />Feliç 2011, no et perdrem de vista! jeje<br />Sandra i XaviAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-73984805097424356532010-12-31T17:28:35.571+01:002010-12-31T17:28:35.571+01:00Hola anònim
Gràcies pel teu suport
A peu coix
gr...Hola anònim <br />Gràcies pel teu suport<br /><br />A peu coix<br />gràcies per la propaganda que has fet del bloc<br />Un peto<br /><br />A la cuina de l'Eri<br />Gràcies per la visita i el comentari, no tinc la vostra experiència, però <br />intentaré esta a la vostra alçada<br />Salut<br /><br />A vosaltres Marc i Susanna<br />Espero que no siguin els últims que tasteu<br />Una abraçada<br /><br />A la cuina vermella<br />Gràcies per la benvinguda<br />Espero ser feliç com dius<br />GràciesNarcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-83155607313621963892010-12-31T11:35:40.377+01:002010-12-31T11:35:40.377+01:00Hola, benvingut al món blocaire, veuràs que a part...Hola, benvingut al món blocaire, veuràs que a partir d'ara serà una mica més feliç! Et desitgem el millor per a tu i els teus! Mil petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-67347651345950856872010-12-30T21:43:55.086+01:002010-12-30T21:43:55.086+01:00Hola a tots! Nosaltres hem tingut la gran sort de ...Hola a tots! Nosaltres hem tingut la gran sort de probar aquests magnífics torrons i podem assegurar que estan boníssims!!<br />BON ANY NOU i moltes felicitats per aquest nou projecte Narcís! Marc i Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-44497882895129585232010-12-30T20:20:50.832+01:002010-12-30T20:20:50.832+01:00Hola Narcís,
T’he trobat pel bloc de Pa amb oli i ...Hola Narcís,<br />T’he trobat pel bloc de Pa amb oli i xocolata. Enhorabona pel teu bloc. Et desitjo que aquesta aventura blocaire, et doni tantes alegries com m’està donant a mi, tot i que només porto dos mesos... Aquest torró segur que està boníssim, és el meu preferit, i potser no t’ha quedat la textura que perseguies, però també segur que has fet les delícies del qui han tingut la sort de tastar-los. Que tinguis un feliç 2011! Eri,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-1220153020892731002010-12-30T20:12:45.222+01:002010-12-30T20:12:45.222+01:00Narcís, els torrons molt bons i el bloc serà una p...Narcís, els torrons molt bons i el bloc serà una passada.<br />Un petóA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3913987285243390023.post-31230468960300658892010-12-30T20:11:47.632+01:002010-12-30T20:11:47.632+01:00Felicitats pel teu nou projecte
Els torrons tenen ...Felicitats pel teu nou projecte<br />Els torrons tenen molt bona pintaAnonymousnoreply@blogger.com