' ' ' ' ' La lionesa: Reixat de pasta de full farcit de cabell d'àngel ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Reixat de pasta de full farcit de cabell d'àngel

Si teniu ganes de compartir berenar amb els amics, aquesta és una opció senzilla i deliciosa.




Ingredients
2 làmines de pasta de full quadrades (en sortiran dos)
300g de confitura de cabell d'àngel
1 ou per pintar

Si us voleu fer la confitura podeu visitar el blog de pambolixocolata.

Elaboració
Esteneu una làmina sense treure-hi el paper de forn. Punxeu amb una forquilla i esteneu el cabell d'àngel per a sobre. 
Feu talls a sobre l'altra làmina amb l'estri especial de fer reixats de full (sinó en teniu podeu fer-ho amb un ganivet però és més laboriós). Col·loqueu a sobre del cabell d'àngel obrint una mica el reixat i segelleu prement els costats amb aigua. Pinteu amb ou batut per sobre i enforneu.
Forn preescalfat a 200ºC i deixeu 30'.

1 comentari: