' ' ' ' ' La lionesa: Mousse amb xocolata 71% ' ' ' ' ' ' ' ')

Pàgines

Mousse amb xocolata 71%


Les postres dolces no sempre es poden  fer quan  un vol i s’ha d’aprofitar l’ocasió si surt. Menjar-ne cada diumenge ja no ho fa tothom.  Ahir varem tenir convidats i els varem dir: ep, no porteu postres!

Mousse
200 gr. nata 35%
37,5 gr. sucre invertit
187,5 gr. cobertura de xocolata 71%
275 gr. nata semi muntada
Extracte de vainilla ½ culleradeta de cafè

Pintura
700 gr. de cobertura de xocolata
300 gr. mantega de cacau

Elaboració mousse
Poseu al foc  la nata, el sucre invertit i la vainilla, just quan vulgui arrencar el bull aboqueu aquesta mescla a la cobertura de xocolata en dues o tres vegades. Reserveu.
Semi munteu els 275 gr. de nata  i els incorporeu amb suavitat en dues  o tres vegades a la mescla anterior.
Emmotlleu i reserveu al congelador unes 24 hores

Elaboració pintura
Foneu la cobertura de xocolata a 45⁰C i la mantega de cacau també a 45ºC, mescleu-ho i deixeu refredar a 40⁰C (la xocolata i la mantega de cacau sempre s’ha de barrejar foses i calentes).

Una vedada haureu desemmotllat les peces procediu a pintar-les amb pistola amb el contrast fred i calent us farà un efecte vellut

Bon profit!