Com vaig comentar en l’altre apunt de bombons, estic fent proves amb diferents cobertures de xocolata (m’estic posant al dia), per aquest motiu he tornat a fer bombons. Aquesta vegada amb un motlle de policarbonat i en forma de cor.
Primer vaig comprar xocolata de diferents marques, de les que es troben als súpers. Aquestes cobertures estan bé per fondre i fer algunes elaboracions com poden ser: la trufa, pastissos de nata, coulant... però, en cerco alguna de diferent.
Del súper he provat la Nestlé, la Torras i la Valor, d’aquesta veig fer una emmotllada que va sortir bastant bé.
Ingredients:
Aquest bombons els he fet amb cobertura de xocolata Santo Domingo original de mes de 70% de la casa Caco Barry, i la cobertura blanca Absolu de la casa DGF Royal.
Ara estic esperant que em portin cobertura de la casa Chocovic.
Rodanxes de taronja confitada tallada a dauets petits
Elaboració:
Primer de tot, tempereu la cobertura blanca. Com que les temperatures del temperat són diferents en la cobertura blanca i la de llet cal seguir les indicacions del fabricant, però el procés és el mateix.
Quan tingueu la cobertura blanca a punt, ompliu una mànega petita i trieu una boca fina.
Quan tingueu la cobertura blanca a punt, ompliu una mànega petita i trieu una boca fina.
Dibuixeu uns fils en diagonal sobre el motlle, deixeu-los secar.
Ara, tempereu la cobertura negra i, quan estigui al punt la podeu emmotllar. Quan el motlle estigui ple, li doneu uns cops perquè surti l’aire que hagi pogut entrar. Espereu 5 minuts i gireu el motlle perquè caigui la cobertura restant. Això, ho podeu fer sobre d’un paper parafinat per recuperar la cobertura de seguida.
Espereu 5 minuts més i ja podeu posar el farciment de taronja confitada.
Tot seguit, tapeu el bombó.
Deixeu refredar. Quan estiguin a punt, ells sols sortiran del motllo amb un petit cop al costat. Desemmotlleu i serviu.
Bon profit!
T'han quedat fantàstics!!Felicitats!
ResponEliminaPerò tinc un dubte: Per assecar, s'han de posar a la nevera?
Moltes gràcies!
Emma.
aquests bombons han de ser pecat segur.... :-)
ResponEliminavaig anar a una demostració de bombons però encar no m'he decitit a fer-los...això dels "fils" de xocolata blanca li dónen un toc molt maco
Hola,
ResponEliminaCom brillen aquests bombons.. Han de ser una delícia a la boca amb la taronja confitada! una abraçada,
Quina preciositat, i que bons, tenir-los a la vora te de ser un pecat, comences i no acabes Ummm
ResponEliminaPetons
Caram! quina lluentor! Semblen de bomboneria!
ResponEliminaM'encanta la combinació de xocolata i taronja.
Una abraçada.
Narcís t'han quedat fantasticsss,com fas aquestes coses tan maques.petonsss
ResponEliminano n'he fet mai pero estic pensan en probar de fer-los. Es veuen de profesional
ResponEliminaQuin vici de bombons... tenen una pinta genial i amb una lluentor fantàstica! Ets un crack!
ResponEliminaAquests un 10!
ResponEliminaA la primera mossegada ja surt l'aroma de taronja i aquesta xocolata negra!
Irresistibles
Tengo los moldes y el chocolate, (otra marca, pero igual de buena), así que me pondré manos a la obra.
ResponEliminaA pesar de que no puedo tomar azúcar, temporalmente al menos, mis hijos si podrán disfrutar de esta maravillosa receta.
Un abrazo
Emma
ResponEliminaÉs pecat posar la xocolata a la nevera
Bona cuina
Anirac
Dons sí, la taronja amb la xocolata està molt bona
Bona cuina
Eri
Estic molt content del resultat final
Fem un mos
Si noia, només en volia menjar un i vaig acabar amb tres.
Bona cuina
Tots a la cuina
Es molt bona aquesta combinació
Bona cuina
Agnès
Gràcies
Francesc
Sor quan els facis, un bon resultat dona molta satisfacció
Bona cuina
Sandra
Sí, son de vici
Bona cuina
A peu coix
Pillastres, veig que tu vols repetir
Bona cuina
Elena
Espero que disfrutes mucho con los bombones
Bona cuina
Quin vici... em poso a la teva llista de reserva de conillets d´índies per provar qualsevol llepòlia de les teves...segur que aquesta llista és llarguíssima.
ResponEliminaBon lliga´m xocolata amb taronja...
Narcìs una delicia de corazones rellenos y una explicacion muy buena, me gusta
ResponEliminaMiquel
M'ha encantat el teu blog . Et felicito per aquests esplèndits bombons i l'excel·lent explicació. Gràcies per deixar-me un comentari al meu blog així t'he pogut conéixer.
ResponEliminaHola Narcís, guapo tu
ResponEliminamoltes gràcies per aquesta classe gràfica, ets un sol, solet
mil petonets Susanna
Eiiii!!! Això és fantàstic. Tot te molt bona pinta, a més a més de lo ben cuinat que deu estar i amb aquestes fotografies genials, s'em fa la boca aigüa. Salut i endevant, una bona iniciativa.
ResponEliminaHola Narcís!
ResponEliminaGràcies per seguir el meu blog! Ja t'he posat entre els meus perquè amb aquestes explicacions tant clares estic segura que algun dia m'atreviré a fer bombons!
Fins aviat!
Hola
ResponEliminaCristina
Miquel
El plat blanc
Susanna
Toni
Gemma
A tots gràcies per la visita i el vostre comentari al bloc
hola!
ResponEliminaen primer lloc, vull dir-te que tot el blog fa una bona pinta...!
pel que fa als bombons, t'han quedat d'allò més professionals! jo vaig provar de fer-los i a l'hora d'afegir la cobertura negra la blanca se'm va mig desfer i van quedar les línies mal definides. Suposo que no devia temperar bé la xocolata (mai me'n surto del tot)...
per últim, m'agradaria preguntar on es compren aquests motlles de policarbonat. Jo he fet servir, per sortir del pas, els plàstics de les caixes de trufes que tenen forma de semi circumferència, però suposo que aniria millor fer-ho amb motlles de veritat!
moltes gràcies!
fins aviat!